Běžecké trasy Svidník

Sdružení Svidník udržuje běžecké trasy v okolí vrchu Svidník. Údržba je strojová, pomocí sněžného skůtru, ale hlavní, červený okruh (viz mapa) je při dobrých podmínkách udržován rolbou v dost široké stopě i pro bruslení.

Mapu s popisem tratí si můžete stáhnout (PDF, 490 kB). Budeme se těšit, že náš region na běžkách navštívíte.

Protože trasy se živelně rozrůstají i mimo vyznačené v mapě (existuje propojení i do Obrataně a naopak směrem na jih na Kamenici nad Lipou), je zde na stránkách diskusní fórum, kam můžete i Vy sami vkládat informace o tom, jaká je aktuální situace na tratích. Aktuální informace o údržbě tratě vkládáme i my.

Pokud se Vám podaří vyfotit nějaký pěkný obrázek z našich tras, pošlete jej na adresu info@sdruzeni-svidnik.cz. Fotografie rádi zveřejníme zde na webu, i třeba s Vaším jménem.

Přidat nový příspěvek

Vzkazy a nejaktuálnější informace

Jméno: Váš e-mail:
Text vzkazu:
Ochrana proti spamu:
povinné údaje
23.1.2013 09:55 |   Jan Brožek   starosta@mestocernovice.cz

Trasy kolem Černovic jsou prohrnuté, ale pod Svidníkem je sníh sfoukaný, takže zatím jezdíme jen na Svatavu. Stopa je pevná a stačí, aby připadlo ještě trochu a pojedem v obvyklém rozsahu!

20.1.2013 13:35 |   jan   janzif@seznam.cz

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak to vypadá aktuálně se stopama ?
Díky Honza

20.12.2012 23:56 |   Jan Brožek   starosta@mestocernovice.cz

Bohužel, obleva zasáchla i Svidník, podmínky z minulého týdne (kdy bylo dva dny už krásně projeto) jsou pryč - na polích je hlína a tak nezbývá než čekat na sníh. Až napadne, objeví se tady nové informace.

20.12.2012 22:24 |   Zdeněk Mariánek   zmarianek@seznam.cz

Jaké jsou aktuální podmínky pro běžky? Daly se upravit tratě?
Děkuji za odpověď.
Zdeněk

15.2.2012 09:03 |   Jan Brožek

Vánice většinu tras zasypala sněhem, před víkendem, pokud se počasí uklidní, budou trasy zase projety. Jako vždy začneme základním, červeným okruhem a cvičným oválem u Černovic.

« předchozí strana1234567následující strana »